Sanne's Dream Cars

Uw Droomdag in een Droomauto!

Contact


Sanne's Dream Cars

Sanne Hazelaar

Ganzenweg 8

3898LK Zeewolde

info@bruidsauto.info

06-51497253
Over Sanne's Dream Cars

Sanne's Dream Cars is een bedrijf dat uit liefhebberij voor Amerikaanse auto's is ontstaan. Mijn persoonlijke favoriet is de Roze Cadillac Sedan DeVille uit 1959. De Cadillac waarin Elvis Presley ook heeft gereden. 

Al van jongs af aan is mijn grootste droom om ooit een roze Cadillac Sedan DeVille uit 1959 in mijn bezit te hebben. Waarom deze, omdat deze de grootste vleugels (ooit gemaakt) heeft en daar de twee rode achterlampjes in heeft. 

Enkele maanden geleden kwam mijn grootste droom uit en zelfs een beetje meer, want ik kon er mijn eigen bedrijf aan koppelen: Sanne's Dream Cars (www.bruidsauto.info). De vorige eigenaar gebruikte de Cadillac professioneel als trouwauto voor bruiloften, maar ook voor televisie, gala's enz. 

Al snel groeide Sanne's Dream Cars met nog meer Klassieke Amerikaanse auto's maar ook met nieuwe Amerikanen. Voor het huren van een Corvette C4, Chevrolet Silverado pick-up en een GMC Sierra 1500 pick-up kunt u nu ook terecht bij ons. Alleen bij Sanne's Dream Cars huurt u een pick-up voor de mooiste dag van uw leven.